Forord
 

Smykker er tidsløse, opløftende gaver fra naturen, som bringer kærlig glæde og løfter ejerens humør. Deres evne til at bevare deres kommercielle værdi igennem årene, samt bibeholde deres tiltalende, romantiske symbolisme igennem generationerne gør, at luksussmykker, såsom diamantsmykker og farverede ædelstenssmykker, har en unik evne til at transcendere tiden selv.

Vores passion er at skabe kreative, elegante og vidunderlige smykker, som fortæller historier og inspirerer kvinder til at følge deres drømme og brillere i deres livstile. Vores smykker fremstilles i hånden af talentfulde kunstnere som anvender det mest luksuriøse håndværk. De kombinerer vores forkærlighed for værdifulde metaller og naturlige ædelsten med et fokus på detaljer og perfektion, for at skabe skatte som vitterligt udsmykker kvinder med det smukkeste naturen har at byde på.


 

 

Historien
 

Vores grundlægger, Yan Li, er født i Kina og flyttede til København i 2007, hvor hun efterfølgende fik sin bachelorgrad i International Marketing and Sales Management.

Yan Li blev for første gang introduceret for rav på en konference i København i 2014 og udviklede med det samme en interesse i de magiske sten. Rav er det nordiske guld, samt den eneste ædelsten som kan fryse tiden. Det er nemlig rav som ofte indeholder de jordiske rester af ældgamle livsformer, såsom planter og insekter som er mindst 35 millioner gamle. Hun forelskede sig i disse smukke, fortryllende sten og ændrede efterfølgende retning for at fokusere på smykkeindustrien. Hun beholdt dog det oprindelige navn og relancerede virksomheden som Sinodic Jewelry – Splendid Beauty from Nature.

Igennem den ravbaserede smykkeforretnings levetid har Yan Li lært af sine erfaringer. Hun er blandt andet rejst til det internationale gemmologiske institut (IGI) i Belgien, hvor hun har finpudset sine kompetencer og dermed konsolideret sin position som en professionel smykkedesigner og uddannet gemmolog. Vores grundlægger stræber efter enestående, kreative designs og upåklagelig kvalitet, og hun skaber fortsat glædelige, inspirerende smykker som kan bæres med stolthed og værdsættes af nutidens såvel som fremtidens generationer.

Som del af designprocessen har Yan Li tendens til at lade sig inspirere af naturens uimodståelige skønhed, såvel som sine egne verdensomspændende rejser, hvorigennem hun har set alt fra små antikmarkeder til imponerende smykkeudstillinger i alt fra historiske byer såsom Cairo til moderne, kunstige mirakler såsom Dubai. Hun har en passion for innovative smykkedesigns og samarbejder ofte med vidunderlige talenter fra smykke- og modeindustrierne for at videreetablere forretningen.

 

Virksomheden

Sinodic smykker blev etableret i København i 2014. Vi er dedikerede til at skabe fine smykker med innovative features og en elegant essens for at udsmykke kvinder med et vidunderligt udseende, samt øge deres selvtillid til at følge deres drømme og brillere i deres livstile.

Siden 2015 har Sinodic Jewelry samarbejdet med talentfulde smykkedesignere i Europa og Asien, og firmaets stadigt voksende produktkategorier indeholder blandt andet sølv og guld smykker, perler og diverse farvede ædelsten. Vores grundlægger bruger sin baggrund som IGI-akkrediteret smykkedesigner og uddannet gemmolog til at designe og vælge vores unikke smykkesamlinger, som udgør grundværdierne for Sinodic Jewelry og sikrer et udvalg af flotte designs. Vores produktkategorier inkluderer tilbehør, sølv- og guldsmykker, perler, diamanter og farvede ædelsten

Vi arbejder tæt sammen med yderst pålidelige diamantdistributører fra World Diamond Center i Antwerpen, så vi kan tilbyde personlige, diamantbesatte smykkedesigns af den højeste kvalitet. Når vi designer personlige diamantsmykker, behandler vi hver eneste bestilling individuelt, for dermed at skræddersy vores ydelser til den relevante kunde, lige fra første forespørgsel og valg af ædelsten til bekræftelse af design og fremstilling af det endelige produkt, hvilket altid udføres til perfektion. Afhængig af designets kompleksitet kan vi kombinere teknologi i form af 3D-modellering og håndarbejde for at fremstille disse diamantbesatte smykker.

Vores vision: Vi møder vores kunder med et væld af professionel viden og produkter i høj kvalitet, med hensigt til at blive et kendt dansk mærke for fine smykker.

 

Dansk da